Netværket

Netværket – Viborg Idrætshøjskole

Alle har brug for et stærkt fundament – det har du, og det har Viborg Idrætshøjskole (i daglig tale Viborg IH). Det bedste fundament får vi, hvis vi deler – hvis vi giver dig noget og du giver os noget andet.

Netværket er Viborg Idrætshøjskoles bagland og er en forening, som også du kan blive medlem af. I Netværket er gensidighed og ligeværd nøgleord i en smeltedigel af udvikling, kultur og bevægelse. Her mødes mennesker i forskellige aldre på tværs af professioner, erfaringer og baggrunde, for at inspirere hinanden og skolen, give og modtage spændende ideer og oplevelser og for at diskutere og præge udviklingen af den moderne højskole og det samlingssted som højskolen er, og fortsat gerne vil være. Her er det hele menneske i centrum og foreningen af livsværdier, traditioner og nuværende tendenser vægtes højt.

Viborg IH udvikler elever til aktive samfundsborgere med afsæt i idræt, kultur og fællesskab.

Tanken er, at mindst to gange om året inviterer vi dig til et møde på skolen, hvor der vil være et foredrag, en oplevelse, en debat, en indsigt eller noget helt andet, som du kan ønske på programmet.

Hvert år indkaldes du til Generalforsamlingen, hvor der er valg til Viborg IH’s bestyrelse. Som medlem af Netværket kan du opstille, og du har stemmeret.

Bliv en del af Idrætshøjskolens mangfoldighed, få indflydelse, mød nye mennesker og lad dig berige med indsigter og udsigter, der rækker langt længere end dig.

Medlemskab
For at blive medlem af Netværket, skal du betale et engangsbeløb på kr. 100.
Herefter er du medlem indtil du aktivt melder dig ud af Netværket.

Hvis ikke du allerede er medlem, men ønsker at være det, skal du betale medlemskab til konto 8491-4910014205 mrk. navn og “Netværket” – du kan melde dig ind løbende.
Efter indmeldelse vil du modtage invitationer til diverse arrangementer.

Udover betaling af medlemskabet er det vigtigt, at du udfylder en tilmelding, så vi får de oplysninger om dig, som vi har behov for – klik på den orange knap! 

Tilmelding til Netværket

Hvis du er medlem af Elevforeningen Viborg Elever, så skal du blot betale kr. 10 for at tilmelde dig Netværket.
Du skal bruge ovenstående kontonummer (husk navn + Netværk + Årgang på Viborg IH) og også udfylde tilmeldingen.

 

Ifølge Viborg IH’s vedtægt, skal medlemskab godkendes af bestyrelsen.
Kontingentet kan reguleres, og fastsættes af bestyrelsen for “Netværket”.

TAK til Signe, Kristian, Hans, eleverne, Netværket, skolens undervisere og øvrigt personale! I gjorde det til en helt fantastisk højskoleaften, der løftede debatten derop, hvor det gav rigtig meget mening, og vi alle blev klogere!

Morten Jørgensen - Formand for bestyrelsen