Hvem er VI?

Elevforening, Bestyrelsen, Netværket, Elitehold, mm…
Har du svært ved at finde rundt i højskolens bagland, så læs med her og bliv klogere!

Viborg IH oprettet i 1951 som hele Jyllands gymnastikhøjskole. Ideen om en højskole i Viborg udsprang blandt andet af det vi i dag kender som DGI i samarbejde med stærke højskolekræfter. Viborg IH’s forstander har siden 2019 været Erling Joensen.

Viborg Elitehold

Viborg Elitehold tegner den gymnastiske profil ud ad til.

Bestyrelsen

Højskolens bestyrelse fastlægger rammer, bestemmelser og mål for højskolen. Bestyrelsen vælges på Generalforsamlingen i maj måned. Formanden for bestyrelsen hedder Morten Jørgensen og er indvalgt gennem Skolekredsen.

Viborg Elever

Foreningens formål er at være forbindelse mellem højskolen og tidligere højskoleelever og collegeelever. Elevforeningen opnår sit mål ved i samarbejde med højskolen, at afholde en perlerække af arrangementer i løbet af året. På generalforsamlingen til Elevmødet vælges elevforeningens bestyrelse og til dette er der som regel kampvalg.

Netværket Viborg IH

Netværket er en forening, som også du kan blive medlem af. I Netværket er gensidighed og ligeværd nøgleord i en smeltedigel af udvikling, kultur og bevægelse. Her mødes mennesker i forskellige aldre på tværs af professioner, erfaringer og baggrunde, for at inspirere hinanden og skolen, give og modtage spændende ideer og oplevelser og for at diskutere og præge udviklingen af den moderne højskole og det samlingssted som Viborg IH er og fortsat gerne vil være.