Værelser

Viborg Idrætshøjskole er en gammel skole, og man kan mærke, at der har været mange unge mennesker, der har boet på værelserne i tidens løb – hvilket bestemt har sin charme!

Værelserne er primært tomands-værelser og man bliver indkvarteret med en jævnaldrene af samme køn. Hvis du ønsker at bo på enmands-værelse er det muligt mod en lille merbetaling.

Værelserne er udstyret med enkeltsenge, garderobeskab, reol og skrivebord til hver elev. På værelsesgangene er der toiletter, baderum og tekøkken med fælles spiseplads.
Vi har plads til 150 elever.

Derudover er der pejsestue med masser af spil, en tv-stue med kæmpe sofaseng, som oftest er fyldt op, når der kommer en vigtig foldboldkamp eller andet godt i fjernsynet. Selv udenfor er der rig mulighed for at slappe af og hænge ud med sine venner. Vi har bl.a. bålpladsen som er omringet af hængekøjer, en shelter og vildmarksbade samt en udendørs bar, som også er ret populær.

Mulighederne er mange for at hænge ud og hvile kroppen efter en lang og fysisk hård dag.

Der er Wi-Fi på hele skolen.

Her kan du møde Emma, som er en af vores elever. Hun fortæller lidt om, hvad hun vil anbefale at man tager med på højskole.