Højskole

KAMPAGNE

2 UGERS RABAT PÅ EFTERÅRSHOLDET I 2019 

Vi tilbyder lige nu en kampagne, der svarer til 2 ugers rabat, på vores 18 ugers hold til efteråret 2019, med start den 15. august 2019.

Tilmelding her… 😀 😀 😀

Tilmeld med 2 ugers rabat

 

Viborg Idrætshøjskole byder på meget mere end sport og idræt! Her får du mange nye venner, personlig udvikling, sund livsstil og skønne rejser.

Kompetente undervisere, de bedste faciliteter og mere end 60 forskellige fag!
Højskolen er kendt for at have nogle af landets dygtigste og flotteste instruktører 😉 og ikke mindst de fedeste faciliteter – både når det gælder indendørs og udendørs idræt.

Spring ud i livet på Viborg Idrætshøjskole! Vi garanterer oplevelser, som du vil huske tilbage på hele livet!

På Idrætshøjskolen vælger du en PROFIL eller laver din helt egen PROFIL

Vi har lavet en håndfuld profiler, hvor vi anbefaler nogle bestemte fag i forløbet. Du kan enten “følge” en profil med de anbefalede fag, eller du kan lave småjusteringer ved at vælge nogle andre fag… eller du “bygger selv” din helt egen profil.

Det er op til dig, hvordan dit ophold skal se ud.
Du kan blive klogere på det her under Profilerne.

Læs om PROFILERNE her

Højskoleliv

Dagligdagen på Viborg Idrætshøjskole er præget af en aktiv hverdag, samarbejde, fællesskaber og personlig udvikling.

Højskolen danner ramme om dagligdagen for mange elever. Det kan både være politiaspiranter, der forbereder sig på optagelsesprøverne, internationale elever, der oplever Danmark og dansk kultur, eller højskoleelever der er her for at dyrke deres favorit idræt, udvide deres horisont, rejser og møde masser af nye venner.

Fælles for alle vores elever er, at de ønsker at udvikle sig personligt og de elsker idræt, de drømmer om enten at blive bedre til deres idræt eller prøve en masse nyt. Derfor er de fysiske aktiviteter en naturlig del af hverdagen.
En anden del af hverdagen er de lækre måltider, som giver kræfterne til den fysiske aktivitet. Vores køkken er kendt for at lave fantastisk lækker og sund mad.

På en skole, hvor der er samlet op imod 100-120 unge mennesker, vil der altid være liv og noget at give sig til. Og sammen med vores engagerede og professionelle undervisere, der elsker deres idræt og arbejde, er det som en stor familie der passer godt på hinanden.

Få en rundvisning og oplev livet på skolen!

Det er en god idé at komme på rundvisning og se hvor fedt her er, med egne øjne!

Book en rundvisning

 

“Det har været nogle af de mest fantastiske 6 måneder i mit liv, Jeg virkelig været glad for min beslutning om at tage på Viborg Idrætshøjskole. Det er noget jeg aldrig vil fortryde både når jeg tænker tilbage på venner, lærer, fag, rejser og alt andet”. 

Christian, Forår 2017

 

 

Faciliteter
Når vi selv skal sige det, så har vi alle de fede faciliteter og det er alt sammen her på ét stedet! Det er vigtigt for os at være med på noderne, vi kan slet ikke lade være med at følge med og udvikle os, og derfor er vi altid opdateret og med på tiden trend.

Få det store overblik og dyk ned i oversigten her: Faciliteter

Vi bor midt i naturen, med skov og søer lige uden for døren, og tæt på byen
Vi vil vove den påstand, at du skal lede længe for at finde bedre rammer for dit højskoleophold! Højskolen ligger lige midt i naturen med både sø og skov udenfor døren. Mens søen inviterer til en afkølende dukkert, en tur i kano til iskiosken ovre på den anden side eller blot en rolig stund med udsigt til domkirken, indbyder det kuperede terræn i skoven til løbeture og cykelture på mountainbike. Og når du alligevel er oppe på cyklen, kan du nå ind til den nye regionshovedstad, Viborg, på otte minutter.

 

Oversigt over kommende hold

Oversigt over kommende hold

 

Økonomi

Se gældende priser for lange kurser her…

Økonomi

 

Mød tidligere elever og læs deres historie ved at klikke her: Elevportræt

 

Passionerede undervisere

På Viborg Idrætshøjskole har vi en fast stab af engagerede, passionerede og professionelle undervisere.
De er alle eksperter inden for deres felt og de ELSKER at give deres viden videre til eleverne.

Den faste lærestab suppleres rigtig godt af nogle fantastiske timelærere, som også i den grad brænder for deres område.

 

Læs mere om de enkelte undervisere

Udlandsrejser

På Viborg Idrætshøjskole kan du, mens du er elev, også få stillet din lyst til at rejse…

Højskolen har passionerede “guider” som brænder for deres fag, og som selvfølgelig også vil give andre muligheden for at få en unik oplevelse med deres fag med hjem.

Se mere

Det har været sindsygt fedt og lærerigt!
Jeg troede, at jeg skulle op og dyrke en masse sport og lære nye mennesker at kende, foruden lidt om mig selv – men wow, jeg har lært MEGET om mig selv!

Lasse Vestergaard Andersen - tidligere elev