Massagekursus

Kursus i massage

På massagekurset får du den viden og de færdigheder der skal til for at kunne give en god massage, hvad enten formålet er velvære eller afhjælpning af ømme og overbelastede muskler.

Du vil lære massagegreb, som kan bruges specifikt på lokale ømheder og til mere generel massage på hele kroppen. I løbet af lektionerne på dette kursus, vil du også lære at genkende tilfælde hvor det anbefales ikke at massere.

Faget Massagekursus er et godt springbræt til en sundhedsfaglig uddannelse eller uddannelsen til massør. Underviserne er uddannede fysioterapeuter, som kan fortælle om uddannelsesmuligheder indenfor sundhedsområdet. Dette grundkursus i massage er oplagt for begyndere eller dig som ønsker at blive en endnu bedre massør.

Undervisningen i massage foregår efter den almindelige undervisning på højskolen og kræver en egenbetaling til dækning af materialeudgifter samt ekstra undervisningstimer.

Man kan kun vælge massagekursus om efteråret, om foråret tilbyder vi en mere dybdegående uddannelse som Sportsmassør. Læs mere om Sportsmassøruddannelsen her