Madlavning

Madlavning på højskole: God mad til billige penge

Vil du lære at tilberede de lækreste måltider til ikke ret mange penge!?!

Madlavning

  • Bliv en boss i køkkenet
  • Imponér kæresten og vennerne med lækker mad
  • Spis god mad selvom du er pÃ¥ SU
  • Brug resterne og undgÃ¥ madspild

Vil du gerne lære at lave mad? God hverdagsmad til billige penge er et værkstedsfag, hvor vi tilbereder klassiske danske og udenlandske retter samt spændende tilbehør.

Vi tilbereder god mad helt fra bunden og lærer de mest almindelige tilberedningsmetoder.

Vi tager udgangspunkt i økonomi og sundhed, og samtidig bruger vi tiden til at lære, hvordan man genanvender rester, så du undgår et stort madspild.

Kort sagt – bliv en bedre kok i dit eget køkken!

Har du spørgsmål til madlavning som fag her på højskolen, er du velkommen til at kontakte os på info@viborgih.dk.

Villy Andersen
Villy Andersen
Souschef
villy@viborgih.dk
Læs mere
Irene Rasmussen
Irene Brink Rasmussen
Køkkenassistent
irene@viborgih.dk
Læs mere
Jette Vestergaard
Jette Vestergaard
Køkkenchef
jette@viborgih.dk
Læs mere
Tove Hansen
Tove Hundstrup Hansen
Køkkenassistent
tove@viborgih.dk
Læs mere
Else D. Jensen
Else Damtoft Jensen
Køkkenassistent
else@viborgih.dk
Læs mere

Madlavning er et godt valgfag og fungerede rigtig godt – et godt afbræk til en hverdag fyldt med idræt.
Desuden skal lyde en stor ros til køkkenpersonalet; fantastisk indsats og skønt at lære dem rigtigt at kende!

Anders Steen Mortensen - tidligere elev