Events & Udlejning

For virksomheder, skoler, foreninger eller private!

På Viborg Idrætshøjskole kan man rigtigt meget. Det er nemlig ikke kun højskoleeleverne der kan drage nytte af vores superfede faciliteter og vores seje undervisere.

På højskolen laver vi også teambuilding for virksomheder, idrætsdage for skoler, højskoleintro for gymnasieklasser, udlejning af faciliteter og meget mere.

Der er rigtig mange muligheder og dette er blot nogle af dem.

Læs mere om nogle af dem nedenfor.

Teambuilding

GIV-Huset har stor erfaring med firmaarrangementer, teambuilding, events, udlejning af møde- og idrætsfaciliteter og er altid klar til at finde på nye, spændende måder at ryste dit team sammen på. Så riv en dag ud af arbejdskalenderen, og giv dig selv og dine kolleger/venner udfordringer med spændende oplevelser og anderledes aktiviteter!

Læs mere

Højskoleintro

Kunne I tænke jer at prøve højskolelivet?
Måske sammen med jeres klasse eller en anden gruppe? Så er Højskoleintro lige noget for jer. Vi kan planlægge det, så det passer lige nøjagtig til jeres behov, og vi sørger for at lave et skema, så I får prøvet vores mest populære fag.

Kontakt os

Idrætsdag

Hvorfor ikke flytte idrætsdagen væk fra de vante rammer?
Hos os kan du komme med hele din skole og holde jeres idrætsdag. Vi kan både hjælpe jer med at arrangere dagen, undervise eleverne og bespise alle – uanset baggrund. Sammen med vores projektelever arrangerer vi en dag, der ikke bliver glemt!

Kontakt os

Ryste-sammen-tur

Skal vi knække den pinlige tavshed og ryste jeres gruppe sammen?
Det kan være for medarbejdere, klassekammerater eller en helt tredje gruppe. Uanset hvem I er, laver vi et sjovt og inspirerende arrangement, som vil sætte fut i jeres sammenhold.

Kontakt os

Polterabend

Hos GIV-Huset finder du de perfekte aktiviteter, når I skal planlægge polterabend for jeres ven eller veninde. Mulighederne er mange:

  • Klatring
  • Kajakpolo
  • Adventure-race
  • eller noget helt fjerde
  • eller hvad med en kombination, hvor I fx først udfordrer jer selv på klatrevæggen, og derefter sætter jer i kajakkerne for at spille polo i svømmehallen?

Kontakt os

Udlejning

Kunne I tænke jer at leje nogle af vores faciliteter eller at holde ét af jeres møder hos os?
Vi har plads til møder for små og store grupper og højskolens køkken serverer den lækreste mad. I kan også leje vores svømmehal, klatrebjerget, springsalen – eller nogle af alle de andre faciliteter.
Der er mange muligheder!

Læs mere