Workshop i moderne dans og hip hop

Workshop i moderne dans og hip hop/ house

Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg i Annekshallen

Skærtorsdag den 24. marts kl. 10.00-14.30

10.00 -12.00                     Moderne dans med Linette Stamp Christensen

12.00-12.30                      Pause (Medbring selv en madpakke)

12.30–14.30                     Hip Hop /House med Mendibi Khan Darouiche

 

Pris: kr. 100

 

Tilmeld dig her

 

Moderne dans:
Linette startede i 2008 på STEPZ 1-årige danseuddannelse, herefter fortsatte hun sin uddannelse til moderne danser på IWANSON International School of Contemporary Dance i München. Siden hun blev færdig, har hun haft forskellige jobs i både Danmark og udlandet samt arbejdet med koreografer som Jessica Chen, Danielle Agami, Wladimir Faccioni og Ljuba Castot.

De to moderne timer starter med en opvarmning der vil indeholde teknik, styrke, smidighed og guidede øvelser over gulv. I koreografien vil vi lege med impulser og præcision, som kan give bevægelserne ekstra liv. Vi vil bruge tid på at arbejde med udtryk og intention for at udfordre den enkelte i sin fortælling.

Hip Hop/ House
Mendibi begyndte at danse som treårig. Hans mor, som var professionel balletinstruktør i London, og hans far, som er musiker, har givet ham stor musikalitet og kropsbevidsthed med fra fødslen. Hans talent, ambitioner og vilje gør ham til den unikke danser, han er i dag. 
Mendibi bor i Berlin, hvor han underviser på en række danseakademier, ligesom han afholder workshops rundt i Tyskland. Hans stil er påvirket af new style, locking, old school, krumping, popping, jazz og contemporary. Hans erfaring og indlevelse gør ham til en ekstraordinær underviser, som skal opleves.